Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till meeting

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till meeting.


Vad betyder meeting

Sett till sin synonym betyder meeting ungefär möta, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till meeting. Vår databas innehåller även två exempelmeningar på hur ordet meeting kan användas i en mening samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för meeting

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet meeting kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. We have summoned the ambassador to a meeting on Tuesday, and we will be discussing his latest statement, she says.  
  2. Därefter genomfördes en turné i Europa som avslutades i Belgien med bandet som huvudakt på en av scenerna på festivalen Graspop metal meeting.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "meeting" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet meeting förekommer det i genomsnitt ca. 720 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om meeting

Andra sätt att lära sig mer kring vad meeting betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av meeting är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om meeting

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för meeting i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är möta synonymt med meeting, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.