Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till stamp

Här nedanför hittar du samtliga fem synonymer till stamp.Vad betyder stamp

Sett till sina synonymer betyder stamp ungefär form eller smidessänke, men är även synonymt med exempelvis "stampande" och "stampning". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till stamp. Vår databas innehåller även tre böjningar av stamp.


Böjningar av stamp

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet stamp.


Närmeord till stamp

I vår databas över ord finns 7 ord som innehåller eller liknar stamp.


Mer information om stamp

Andra sätt att lära sig mer kring vad stamp betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av stamp är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om stamp

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för stamp i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 10


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är stamp synonymt med både form och smidessänke, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.