Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till skett

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till skett.


Vad betyder skett

Sett till sin synonym betyder skett ungefär hänt, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till skett. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet skett kan användas i en mening, flera engelska översättningar samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för skett

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet skett kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

 1. I brevet står det också att det ska skrivas ut i sex exemplar men inget tyder på att detta har skett.  
 2. Det har skett i anslutning till stället, men vi vet inte något om bakgrunden ännu, säger Tor Grøttum.  
 3. Explosionen verkar ha skett i ett garage och har enligt tidningen troligtvis orsakats av en gasläcka.  
 4. Totalt handlar det om tusentals djur i en av de största förflyttningarna som hittills skett i Afrika.  
 5. Enligt anklagelserna ska övergreppet ha skett år 1993, när kvinnan var 29 år gammal och Joe Biden 50.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Engelsk översättning av skett

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet skett.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "skett" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet skett förekommer det i genomsnitt ca. 320 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till skett

I vår databas över ord finns 17 ord som innehåller eller liknar skett. Här kommer de tio första.


Mer information om skett

Andra sätt att lära sig mer kring vad skett betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av skett är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om skett

 • Antal bokstäver: 5
 • Antal vokaler: 1
 • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för skett i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 7
 • Ordets poäng i Betapet: 7
 • Ordets poäng i WordFeud: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är hänt synonymt med skett, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.