Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till SAR

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till SAR.


Vad betyder SAR

Sett till sin synonym betyder SAR ungefär Search And Rescue, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till SAR.


Närmeord till SAR

I vår databas över ord finns 16 ord som innehåller eller liknar SAR. Här kommer de tio första.


Mer information om SAR

Andra sätt att lära sig mer kring vad sar betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av sar är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om SAR

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för SAR i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 3
  • Ordets poäng i Betapet: 3
  • Ordets poäng i WordFeud: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är Search And Rescue synonymt med SAR, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.