Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till bekostade

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till bekostade.Vad betyder bekostade

Sett till sin synonym betyder bekostade ungefär betalda, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till bekostade. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet bekostade kan användas i en mening.


Exempelmeningar för bekostade

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet bekostade kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

 1. Hägerflycht bekostade bygget med 6 000 daler kopparmynt samt 1 700 daler för orgel och andra inventarier.  
 2. Han led av ständig oro för döden och bekostade kostsamma expeditioner för att hitta lösningen till odödlighet.  
 3. När Schult hade avlidit bekostade dennes änka Elisabeth Stiernman Dwans fortsatta studier utomlands på kontinenten.  
 4. Då Hägerflycht började bli gammal är det troligt att löften om gravplats i kyrkan bidrog till att han bekostade kyrkbygget.  
 5. De 1 500 första exemplaren sålde slut på en vecka och en ny upplaga gavs snart ut, där Lowell själv bekostade stereotyptryckningen.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Närmeord till bekostade

I vår databas över ord finns 3 ord som innehåller eller liknar bekostade.


Mer information om bekostade

Andra sätt att lära sig mer kring vad bekostade betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av bekostade är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om bekostade

 • Antal bokstäver: 9
 • Antal vokaler: 4
 • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för bekostade i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 15
 • Ordets poäng i Betapet: 16
 • Ordets poäng i WordFeud: 14


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är betalda synonymt med bekostade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.