Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till vinna laga kraft

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till vinna laga kraft.Vad betyder vinna laga kraft

Sett till sin synonym betyder vinna laga kraft ungefär oöverklagbart verkställas, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till vinna laga kraft. Vår databas innehåller även tre exempelmeningar på hur ordet vinna laga kraft kan användas i en mening.


Exempelmeningar för vinna laga kraft

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet vinna laga kraft kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. I väntan på att domen skulle ha tid att överklagas eller vinna laga kraft släpptes 32-åringen ur häktet.  
  2. Lagändringen väntas vinna laga kraft redan den 1 juni i år då det tas upp i riksdagen, skriver Der Spiegel.  
  3. Åklagarmyndigheten begärde honom häktad, men på lördagen beslutade Oslo tingsrätt att han skulle försättas på fri fot i vänta på att domen skulle vinna laga kraft.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om vinna laga kraft

Andra sätt att lära sig mer kring vad vinna laga kraft betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av vinna laga kraft är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om vinna laga kraft

  • Antal bokstäver: 14
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 9


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är oöverklagbart verkställas synonymt med vinna laga kraft, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.