Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till värdeminskning

Här nedanför hittar du samtliga fem synonymer till värdeminskning.Vad betyder värdeminskning

Sett till sina synonymer betyder värdeminskning ungefär depreciering eller försämring, men är även synonymt med exempelvis "kapitalförslitning" och "nedvärdering". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till värdeminskning. Vår databas innehåller även en motsatsord, sju böjningar av värdeminskning samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av värdeminskning

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet värdeminskning.


Motsatsord till värdeminskning

Här nedan hittar du motsatsord (antonymer) till värdeminskning.

värdestegring
Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "värdeminskning" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet värdeminskning förekommer det i genomsnitt ca. 210 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om värdeminskning

Andra sätt att lära sig mer kring vad värdeminskning betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av värdeminskning är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om värdeminskning

  • Antal bokstäver: 14
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 10

Grundpoäng för värdeminskning i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 25
  • Ordets poäng i Betapet: 27
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är värdeminskning synonymt med både depreciering och försämring, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är värdestegring en antonym till värdeminskning.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.