Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till var en del av

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till var en del av.


Vad betyder var en del av

Sett till sin synonym betyder var en del av ungefär tillhörde, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till var en del av. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet var en del av kan användas i en mening.


Exempelmeningar för var en del av

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet var en del av kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. International Business Times skriver att Qardash var en del av al-Qaeda innan han svor trohet till IS.  
  2. Konserten var en del av firandet av den judiska Lag B'Omer-högtiden på berget Meron i norra Israel.  
  3. Före reformationen härskade idén att bilder, särskilt religiösa sådana, var en del av det de föreställde.  
  4. Intill parken finns en campingplats som tidigare var en del av provinsparken men som privatiserades 1997.  
  5. Han var en del av Iraks "gyllene lag" under den tiden och var mycket känd för sin teknik och sina dribblingar.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om var en del av

Andra sätt att lära sig mer kring vad var en del av betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av var en del av är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om var en del av

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tillhörde synonymt med var en del av, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.