Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till vadå

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till vadå.


Vad betyder vadå

Sett till sina synonymer betyder vadå ungefär vad, men är även synonymt med exempelvis "vad menar du". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till vadå. Vår databas innehåller även en engelsk översättning till vadå.


Engelsk översättning av vadå

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet vadå.


Närmeord till vadå

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar vadå.


Mer information om vadå

Andra sätt att lära sig mer kring vad vadå betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av vadå är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om vadå

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för vadå i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är vadå synonymt med både vad och vad menar du, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.