Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till tixotrop

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till tixotrop.Vad betyder tixotrop

Benämningen tixotrop brukar användas för någonting som har en geléartad konsistens och inte droppar eller rinner, termen är framför allt vanlig när man talar om målarfärg.


Sett till sina synonymer betyder tixotrop ungefär droppfri, men är även synonymt med exempelvis "geléartad". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till tixotrop. Vår databas innehåller även två böjningar av tixotrop, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av tixotrop

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet tixotrop.
Engelsk översättning av tixotrop

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet tixotrop.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "tixotrop" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet tixotrop förekommer det i genomsnitt ca. 170 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om tixotrop

Andra sätt att lära sig mer kring vad tixotrop betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av tixotrop är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om tixotrop

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för tixotrop i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 21
  • Ordets poäng i Betapet: 20
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tixotrop synonymt med både droppfri och geléartad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.