Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till styrde upp

Här nedanför hittar du samtliga nio synonymer till styrde upp fördelade på två ordgrupper.Vad betyder styrde upp

Sett till sina synonymer betyder styrde upp ungefär fixade eller grejade, men är även synonymt med exempelvis "ordnade" och "rättade till". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till styrde upp. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet styrde upp kan användas i en mening samt flera engelska översättningar.


Exempelmeningar för styrde upp

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet styrde upp kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. De styrde upp den vacklande processen.
  2. Visst vore det skönt om någon även styrde upp vardagslivet?
  3. Kristoffer hoppade in som kameraman och styrde upp det hela så att intervjuerna blev lite mer avslappnade.
  4. Han drog på sig två utvisningar, men styrde upp både försvars- och anfallsspel på ett nästan magiskt sätt.
  5. Han var den ökände sergeanten i Thailand som styrde upp leveranserna till USA.

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Engelsk översättning av styrde upp

Här nedan hittar du engelska översättningar till frasen styrde upp.Mer information om styrde upp

Andra sätt att lära sig mer kring vad styrde upp betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av styrde upp är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om styrde upp

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är styrde upp synonymt med både fixade och grejade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.