Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till snudda

Här nedanför hittar du samtliga fem synonymer till snudda.Vad betyder snudda

Sett till sina synonymer betyder snudda ungefär nudda eller vidröra, men är även synonymt med exempelvis "tangera" och "tuscha". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till snudda. Vår databas innehåller även flera engelska översättningar samt information kring ordets popularitet på internet.


Engelsk översättning av snudda

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet snudda.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "snudda" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet snudda förekommer det i genomsnitt ca. 50 sökningar på ordet per månad på internet.Närmeord till snudda

I vår databas över ord finns 4 ord som innehåller eller liknar snudda.


Mer information om snudda

Andra sätt att lära sig mer kring vad snudda betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av snudda är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om snudda

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för snudda i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är snudda synonymt med både nudda och vidröra, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.