Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till skötas

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till skötas.


Vad betyder skötas

Sett till sin synonym betyder skötas ungefär administreras, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till skötas. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet skötas kan användas i en mening.


Exempelmeningar för skötas

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet skötas kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

 1. Denna kan skötas från tornets insida för att inte besättningen ska behöva utsätta sig för infanterield.  
 2. Vi har vetat det sedan länge att den är dålig och att den behövs skötas om, inget blir gjort”, säger David Boati.  
 3. Piper stod tillsammans med de överlevande i kansliet som ett slags garant för att detta skulle skötas professionellt.  
 4. Men det hela måste skötas diskret eftersom höga böter väntar den som bryter mot Belgiens lagar och regler kring corona.  
 5. Det är bara kongressen som kan besluta om större förändringar i skattelagstiftningen och det är där förhandlingarna kommer att skötas.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Närmeord till skötas

I vår databas över ord finns 8 ord som innehåller eller liknar skötas.


Mer information om skötas

Andra sätt att lära sig mer kring vad skötas betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av skötas är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om skötas

 • Antal bokstäver: 6
 • Antal vokaler: 2
 • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för skötas i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 11
 • Ordets poäng i Betapet: 11
 • Ordets poäng i WordFeud: 11

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är administreras synonymt med skötas, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.