Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till ragata

Här nedanför hittar du samtliga tio synonymer till ragata fördelade på två ordgrupper.Vad betyder ragata

Sett till sina synonymer betyder ragata ungefär argbigga eller bitch, men är även synonymt med exempelvis "hagga" och "harpa". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till ragata. Vår databas innehåller även sju böjningar av ragata, en exempelmeningar på hur ordet ragata kan användas i en mening, flera engelska översättningar samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av ragata

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet ragata.


Exempelmeningar för ragata

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet ragata kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Filmen försöker inte spegla den historiska verkligheten utan drottningen framställs som en komisk figur och en överbeskyddande ragata.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.Engelsk översättning av ragata

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet ragata.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "ragata" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet ragata förekommer det i genomsnitt ca. 480 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om ragata

Andra sätt att lära sig mer kring vad ragata betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av ragata är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om ragata

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ragata i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ragata synonymt med både argbigga och bitch, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.