Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till palla

Här nedanför hittar du samtliga fem synonymer till palla.


Vad betyder palla

Sett till sina synonymer betyder palla ungefär orka eller stjäla, men är även synonymt med exempelvis "sno" och "utstå". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till palla. Vår databas innehåller även två exempelmeningar på hur ordet palla kan användas i en mening, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för palla

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet palla kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Det är besläktat med andra bollspel som exempelvis utomhusspelet palla eh som spelas i Toscana i Italien.  
  2. Turkiet ser inte ut att palla som det är just nu pressen av att vara en outsider och på förhand det näst bästa laget i den här gruppen på pappret.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Engelsk översättning av palla

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet palla.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "palla" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet palla förekommer det i genomsnitt ca. 880 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till palla

I vår databas över ord finns 9 ord som innehåller eller liknar palla.


Mer information om palla

Andra sätt att lära sig mer kring vad palla betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av palla är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om palla

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för palla i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är palla synonymt med både orka och stjäla, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.