Logotyp för Synonymer.nu.
 

Vad betyder outbildade

Vi saknar tyvärr synonymer till ordet outbildade i vår databas, däremot innehåller vår databas tre exempelmeningar på hur ordet outbildade kan användas i en mening samt en engelsk översättning.Exempelmeningar för outbildade

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet outbildade kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Antisemitismen återfinns framförallt bland äldre, outbildade dels bland personer med rötter i Nordafrika.  
  2. ”USA:s ställning som en moralisk ledare i världen har blivit grundligt skadad av den ständiga outbildade, känslolösa och ofiltrerade rasismen som upprepas av president Trump.  
  3. Jag är en outbildad man och har mist mitt levebröd, andra kan fortsätta att jobba hemifrån med sina datorer men fattiga och outbildade människor som blivit av med jobbet lider, säger busschauffören Gangaram.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Engelsk översättning av outbildade

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet outbildade.


Närmeord till outbildade

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar outbildade.


Mer information om outbildade

Andra sätt att lära sig mer kring vad outbildade betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av outbildade är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om outbildade

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för outbildade i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 17


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.