Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till oöm

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till oöm.Vad betyder oöm

Sett till sina synonymer betyder oöm ungefär hållbar eller tålig, men är även synonymt med exempelvis "robust". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till oöm. Vår databas innehåller även information kring ordets popularitet på internet.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "oöm" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet oöm förekommer det i genomsnitt ca. 210 sökningar på ordet per månad på internet. Den sökfras som sökmängden matchar mot är oom


Närmeord till oöm

I vår databas över ord finns 9 ord som innehåller eller liknar oöm.


Mer information om oöm

Andra sätt att lära sig mer kring vad oöm betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av oöm är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om oöm

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 1

Grundpoäng för oöm i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är oöm synonymt med både hållbar och tålig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.