Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till onanera

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till onanera fördelade på två ordgrupper.Vad betyder onanera

Sett till sina synonymer betyder onanera ungefär klittra, men är även synonymt med exempelvis "runka". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till onanera. Vår databas innehåller även två exempelmeningar på hur ordet onanera kan användas i en mening, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för onanera

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet onanera kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Mannen hade då filmat barn i duschen på skolan som han jobbade på, han hade förmått barn att onanera framför webkamera och våldtagit en 13-årig pojke.  
  2. Ingreppen gjordes för att bota lusten att onanera (vilket i sig ansågs leda till både psykisk och fysisk sjukdom), hysteri, mani, galenskap, epilepsi och en mängd andra tillstånd.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Engelsk översättning av onanera

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet onanera.Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "onanera" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet onanera förekommer det i genomsnitt ca. 4400 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om onanera

Andra sätt att lära sig mer kring vad onanera betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av onanera är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om onanera

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för onanera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är onanera synonymt med både klittra och runka, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.