Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till ohyfsad

Här nedanför hittar du samtliga sexton synonymer till ohyfsad fördelade på två ordgrupper.Vad betyder ohyfsad

Sett till sina synonymer betyder ohyfsad ungefär oartig eller ofin, men är även synonymt med exempelvis "ouppfostrad" och "otrevlig". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till ohyfsad. Vår databas innehåller även två böjningar av ohyfsad, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av ohyfsad

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet ohyfsad.


Engelsk översättning av ohyfsad

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet ohyfsad.Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "ohyfsad" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet ohyfsad förekommer det i genomsnitt ca. 480 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till ohyfsad

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar ohyfsad.


Mer information om ohyfsad

Andra sätt att lära sig mer kring vad ohyfsad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av ohyfsad är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om ohyfsad

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ohyfsad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 20
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ohyfsad synonymt med både oartig och ofin, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.