Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till oförnimbar

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till oförnimbar.Vad betyder oförnimbar

Sett till sin synonym betyder oförnimbar ungefär omärklig, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till oförnimbar. Vår databas innehåller även tre motsatsord.


Motsatsord till oförnimbar

Här nedan hittar du motsatsord (antonymer) till oförnimbar.

märkbar, möjlig att uppfatta, förnimbar


Mer information om oförnimbar

Andra sätt att lära sig mer kring vad oförnimbar betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av oförnimbar är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om oförnimbar

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för oförnimbar i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 23
  • Ordets poäng i WordFeud: 20


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är omärklig synonymt med oförnimbar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är märkbar en antonym till oförnimbar.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.