Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till mullrande

Här nedanför hittar du samtliga sju synonymer till mullrande.Vad betyder mullrande

Sett till sina synonymer betyder mullrande ungefär buller eller dån, men är även synonymt med exempelvis "dunder" och "klagomål". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till mullrande. Vår databas innehåller även två exempelmeningar på hur ordet mullrande kan användas i en mening samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för mullrande

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet mullrande kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Den största hanen hävdar sin dominans och de mindre hanarna visar sin underkastelse genom kroppsspråk och mullrande väsningar.  
  2. 2011 höjde skådespelaren Chris Hemsworth hammaren Mjölner mot det mullrande himlavalvet för första gången och sedan dess har han för många varit synonym med rollen som Tor.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "mullrande" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet mullrande förekommer det i genomsnitt ca. 30 sökningar på ordet per månad på internet.Närmeord till mullrande

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar mullrande.


Mer information om mullrande

Andra sätt att lära sig mer kring vad mullrande betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av mullrande är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om mullrande

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för mullrande i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är mullrande synonymt med både buller och dån, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.