Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till manhaftig

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till manhaftig.


Vad betyder manhaftig

Sett till sina synonymer betyder manhaftig ungefär beslutsam, men är även synonymt med exempelvis "karlaktig". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till manhaftig. Vår databas innehåller även tre böjningar av manhaftig, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av manhaftig

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet manhaftig.


Engelsk översättning av manhaftig

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet manhaftig.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "manhaftig" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet manhaftig förekommer det i genomsnitt ca. 170 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till manhaftig

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar manhaftig.


Mer information om manhaftig

Andra sätt att lära sig mer kring vad manhaftig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av manhaftig är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om manhaftig

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för manhaftig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är manhaftig synonymt med både beslutsam och karlaktig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.