Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till limnologi

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till limnologi.Vad betyder limnologi

Sett till sin synonym betyder limnologi ungefär läran om sötvattensliv, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till limnologi. Vår databas innehåller även tre böjningar av limnologi, flera engelska översättningar samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av limnologi

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet limnologi.


Engelsk översättning av limnologi

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet limnologi.Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "limnologi" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet limnologi förekommer det i genomsnitt ca. 720 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om limnologi

Andra sätt att lära sig mer kring vad limnologi betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av limnologi är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om limnologi

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för limnologi i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är läran om sötvattensliv synonymt med limnologi, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.