Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till långt brev

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till långt brev.Vad betyder långt brev

Sett till sin synonym betyder långt brev ungefär epistel, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till långt brev. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet långt brev kan användas i en mening.


Exempelmeningar för långt brev

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet långt brev kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Hon bemöter uppgifterna som framkommit i Luanda Leaks i ett tio sidor långt brev från sina advokater.  
  2. I ett 24 sidor långt brev och en video har han uttryck högerradikala åsikter och konspirationsteorier.  
  3. I ett långt brev på vers från julen 1941 behandlas och kommenteras många av de teman som bland annat berörs i The Sea and the Mirror.  
  4. I januari 1752 skrev Erich Ancher ett långt brev till generalkommissariatet, som handlade om de olika problemen vid kanonproduktionen, med förslag till lösningar.  
  5. McClellan svarade omedelbart med ett 22 sidor långt brev, där han med många detaljer argumenterade emot presidentens order och förespråkade sin egen Urbannaplan i stället.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om långt brev

Andra sätt att lära sig mer kring vad långt brev betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av långt brev är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om långt brev

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 7


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är epistel synonymt med långt brev, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.