Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till laminat

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till laminat.Vad betyder laminat

Sett till sin synonym betyder laminat ungefär sammanpressade skikt, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till laminat. Vår databas innehåller även fem böjningar av laminat samt en exempelmeningar på hur ordet laminat kan användas i en mening.


Böjningar av laminat

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet laminat.


Exempelmeningar för laminat

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet laminat kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. En del extrema tävlingsbåtar och jollar som till exempel E-jollen har master i laminat med armering av kolfiber.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.Närmeord till laminat

I vår databas över ord finns 3 ord som innehåller eller liknar laminat.


Mer information om laminat

Andra sätt att lära sig mer kring vad laminat betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av laminat är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om laminat

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för laminat i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sammanpressade skikt synonymt med laminat, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.