Logotyp för Synonymer.nu.
 

Vad betyder lakoniskt

Vi saknar tyvärr synonymer till ordet lakoniskt i vår databas, däremot innehåller vår databas en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.Engelsk översättning av lakoniskt

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet lakoniskt.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "lakoniskt" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet lakoniskt förekommer det i genomsnitt ca. 480 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till lakoniskt

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar lakoniskt.


Mer information om lakoniskt

Andra sätt att lära sig mer kring vad lakoniskt betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av lakoniskt är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om lakoniskt

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för lakoniskt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.