Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till kundservice

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till kundservice.Vad betyder kundservice

Sett till sin synonym betyder kundservice ungefär support, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till kundservice. Vår databas innehåller även information kring ordets popularitet på internet.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter frasen " kundservice" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller frasen kundservice förekommer det i genomsnitt ca. 2400 sökningar på frasen per månad på internet. Den sökfras som sökmängden matchar mot är kundservice


Mer information om kundservice

Andra sätt att lära sig mer kring vad kundservice betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av kundservice är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om kundservice

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 7


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är support synonymt med kundservice, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.