Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till korrigerade

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till korrigerade.


Vad betyder korrigerade

Sett till sina synonymer betyder korrigerade ungefär ändrade, men är även synonymt med exempelvis "jämkade". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till korrigerade. Vår databas innehåller även två exempelmeningar på hur ordet korrigerade kan användas i en mening samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för korrigerade

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet korrigerade kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Sannolikt låg Tessins korrigerade ritningar med åttkantstorn till grund för den tyske finsnickaren Barhel Volklands modell som har bevarats.  
  2. Enligt det ursprungliga förslaget, som president Vladimir Putin sedan korrigerade efter all kritik, skulle pensionsåldern för kvinnor sättas till 63 år.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "korrigerade" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet korrigerade förekommer det i genomsnitt ca. 50 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till korrigerade

I vår databas över ord finns 4 ord som innehåller eller liknar korrigerade.


Mer information om korrigerade

Andra sätt att lära sig mer kring vad korrigerade betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av korrigerade är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om korrigerade

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för korrigerade i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är korrigerade synonymt med både ändrade och jämkade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.