Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till kommer

Här nedanför hittar du samtliga fyra synonymer till kommer fördelade på två ordgrupper.Vad betyder kommer

Sett till sina synonymer betyder kommer ungefär anländer eller dyker upp, men är även synonymt med exempelvis "kommer att" och "ejakulerar". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till kommer. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet kommer kan användas i en mening samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för kommer

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet kommer kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

 1. Pratar vi Qatar så kommer det att vara en fråga som kommer att leva med oss hela vägen fram tills VM.  
 2. Men det svaga stödet bland Republikanerna kommer troligtvis inte att räcka längre fram i processen. .  
 3. Reformen kommer innebära drastiskt sänkta bolagsskatter men riskerar också öka på budgetunderskottet.  
 4. Det senare alternativet betyder sannolikt att man kommer att behöva delta i EU-parlamentsvalet i maj.  
 5. Om Philippes uttalanden kommer att lugna den upprörda stämningen i landet eller inte återstår att se.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "kommer" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet kommer förekommer det i genomsnitt ca. 1300 sökningar på ordet per månad på internet.Närmeord till kommer

I vår databas över ord finns 8 ord som innehåller eller liknar kommer.


Mer information om kommer

Andra sätt att lära sig mer kring vad kommer betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av kommer är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om kommer

 • Antal bokstäver: 6
 • Antal vokaler: 2
 • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för kommer i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 13
 • Ordets poäng i Betapet: 13
 • Ordets poäng i WordFeud: 13

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kommer synonymt med både anländer och dyker upp, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.