Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till komma till stånd

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till komma till stånd.Vad betyder komma till stånd

Sett till sin synonym betyder komma till stånd ungefär bli av, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till komma till stånd. Vår databas innehåller även fyra exempelmeningar på hur ordet komma till stånd kan användas i en mening.


Exempelmeningar för komma till stånd

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet komma till stånd kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Och USA:s straffåtgärder ökar inte chanserna för att ett toppmöte ska komma till stånd, konstaterar Kreml.  
  2. För att en omröstning ska komma till stånd krävs det att 15 procent av ledamöterna kräver det, alltså 48 stycken.  
  3. En filmadaptation av Ico kan komma till stånd baserat på framgångarna med adaptionen av Shadow of the Colossus, som skapas av Misher Films i samarbete med Sony och Fumito Ueda.  
  4. Hertigen beslutade sig för att marschera för att möta den franska armén, och Ludvig XIV var lika angelägen om att ett avgörande möte med Monsieur Marlbrouck skulle komma till stånd.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om komma till stånd

Andra sätt att lära sig mer kring vad komma till stånd betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av komma till stånd är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om komma till stånd

  • Antal bokstäver: 14
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 10


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bli av synonymt med komma till stånd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.