Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till J

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till J.Vad betyder J

Sett till sin synonym betyder J ungefär Joule, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till J. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet J kan användas i en mening samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för J

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet J kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

 1. Bland ägare till Nykvarn kan nämnas Abraham Cronström och Anders Grönberg på 1600-talet, bergsrådet J.  
 2. Deras påståenden förkastades av Alan J Charig och andra forskare på British Museum of Natural History.  
 3. Pancheria ajiearoana är en tvåhjärtbladig växtart som beskrevs av H.C.Hopkins, Pillon & J.Bradford.  
 4. I maj 2010 meddelade Guillermo del Toro att han hoppade av som regissör till filmerna baserade på J.R.R.  
 5. Sarcotrochila convexa är en svampart som först beskrevs av Dearn., och fick sitt nu gällande namn av J.K.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "J" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet J förekommer det i genomsnitt ca. 33100 sökningar på ordet per månad på internet. Den sökfras som sökmängden matchar mot är jNärmeord till J

I vår databas över ord finns 7 ord som innehåller eller liknar J.


Mer information om J

Andra sätt att lära sig mer kring vad j betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av j är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om J

 • Antal bokstäver: 1
 • Antal vokaler: 0
 • Antal konsonanter: 1

Grundpoäng för J i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 8
 • Ordets poäng i Betapet: 7
 • Ordets poäng i WordFeud: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är Joule synonymt med J, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.