Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till inombords

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till inombords fördelade på två ordgrupper.Vad betyder inombords

Sett till sina synonymer betyder inombords ungefär invärtes, men är även synonymt med exempelvis "innanför relingarna". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till inombords. Vår databas innehåller även tre exempelmeningar på hur ordet inombords kan användas i en mening samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för inombords

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet inombords kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Många av oss drömmer kanske om att äntligen få tummen ur och skriva den där romanen som lurar inombords.  
  2. Shady Rizk är märkt efter händelsen inte minst inombords och nu har han ärr från glassplitter i ansiktet och på benen.  
  3. Moore har sagt att han kände sig upprymd, nöjd och varm inombords när han tittade på nyheterna och såg protesterna utanför scientologirörelsens huvudkvarter och att demonstranterna hade på sig dessa Guy Fawkes-masker.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "inombords" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet inombords förekommer det i genomsnitt ca. 110 sökningar på ordet per månad på internet.Närmeord till inombords

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar inombords.


Mer information om inombords

Andra sätt att lära sig mer kring vad inombords betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av inombords är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om inombords

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för inombords i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är inombords synonymt med både invärtes och innanför relingarna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.