Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till ingå i

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till ingå i.Vad betyder ingå i

Sett till sin synonym betyder ingå i ungefär höra, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till ingå i. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet ingå i kan användas i en mening.


Exempelmeningar för ingå i

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet ingå i kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Genom divisionssystemet som infördes med början 1755 kom varje besättningsman att ingå i en division.  
  2. Rättegången inleds dock med att åklagarsidan och försvaret ska enas kring vilka som ska ingå i juryn.  
  3. Dessutom kommer 117 av distriktspolitikerna att ingå i valkommittén som ska utse ny chefsminister 2022.  
  4. I utbyte ska hon ha velat ha affärsfördelar från den regering som Strache förmodades ingå i efter valet.  
  5. De tre beståndsdelarna är skilda från varandra och ingen person får ingå i mer än en del av parlamentet.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Närmeord till ingå i

I vår databas över ord finns 9 ord som innehåller eller liknar ingå i.


Mer information om ingå i

Andra sätt att lära sig mer kring vad ingå i betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av ingå i är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om ingå i

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 2


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är höra synonymt med ingå i, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.