Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till inackordering

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till inackordering.


Vad betyder inackordering

Sett till sina synonymer betyder inackordering ungefär hyresgäst eller inneboende, men är även synonymt med exempelvis "mat och husrum". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till inackordering. Vår databas innehåller även sju böjningar av inackordering, en exempelmeningar på hur ordet inackordering kan användas i en mening, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av inackordering

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet inackordering.


Exempelmeningar för inackordering

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet inackordering kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Teklas Wigforss mor, Catharina Lindquist, kom från Småland, och efter att maken lämnat henne, hjälpte kyrkoherden henne att få hemortsrätt i Halmstad, där hon hade inackordering.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Engelsk översättning av inackordering

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet inackordering.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "inackordering" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet inackordering förekommer det i genomsnitt ca. 320 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till inackordering

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar inackordering.


Mer information om inackordering

Andra sätt att lära sig mer kring vad inackordering betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av inackordering är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om inackordering

  • Antal bokstäver: 13
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 8

Grundpoäng för inackordering i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 24
  • Ordets poäng i Betapet: 27
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är inackordering synonymt med både hyresgäst och inneboende, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.