Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till i största allmänhet

Här nedanför hittar du samtliga fyra synonymer till i största allmänhet fördelade på två ordgrupper.Vad betyder i största allmänhet

Sett till sina synonymer betyder i största allmänhet ungefär i huvudsak eller i stora drag, men är även synonymt med exempelvis "i stort sett" och "över huvud taget". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till i största allmänhet. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet i största allmänhet kan användas i en mening.


Exempelmeningar för i största allmänhet

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet i största allmänhet kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Mot sig hade han sparsamhetsivrare, representanter för olika fastighetsintressen och tyckare i största allmänhet.  
  2. Söderhavskompaniet väckte intresse för aktiehandel i största allmänhet och aktiekurserna i andra bolag sköt också i höjden.  
  3. Hennes föräldrar var kraftigt emot idén och Nils Gustaf von Heidenstam ansåg att hans son var både omogen och oduglig i största allmänhet.  
  4. Shakespeare följer inte bara tidsandans syn på guldets förbannelse i största allmänhet, utan gestaltar penningen som huvudfaktorn i ett system.  
  5. Liknande slutsatser har tidigare dragits om britter i största allmänhet som sökt och fått tyskt medborgarskap sedan brexit, med eller utan koppling till artikel 116.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om i största allmänhet

Andra sätt att lära sig mer kring vad i största allmänhet betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av i största allmänhet är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om i största allmänhet

  • Antal bokstäver: 17
  • Antal vokaler: 6
  • Antal konsonanter: 11


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är i största allmänhet synonymt med både i huvudsak och i stora drag, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.