Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till i långa banor

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till i långa banor.


Vad betyder i långa banor

Sett till sin synonym betyder i långa banor ungefär i stor mängd, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till i långa banor. Vår databas innehåller även en exempelmeningar på hur ordet i långa banor kan användas i en mening.


Exempelmeningar för i långa banor

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet i långa banor kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Turister i långa banor, beslutna att klättra uppför den världsberömda röda klippan som tidigare hette Ayers Rock, rör upp ilska i Australien.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om i långa banor

Andra sätt att lära sig mer kring vad i långa banor betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av i långa banor är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om i långa banor

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är i stor mängd synonymt med i långa banor, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.