Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till hackat

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till hackat.Vad betyder hackat

Sett till sin synonym betyder hackat ungefär småskuret, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till hackat. Vår databas innehåller även två exempelmeningar på hur ordet hackat kan användas i en mening samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för hackat

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet hackat kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Några undrar om kontot blivit hackat och vad det i sådana fall skulle betyda för amerikansk säkerhet.  
  2. Avinors kommunikationschef Gurli Ulverud säger till NRK att hon är rädd att systemet kan ha blivit hackat.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "hackat" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet hackat förekommer det i genomsnitt ca. 40 sökningar på ordet per månad på internet.Närmeord till hackat

I vår databas över ord finns 4 ord som innehåller eller liknar hackat.


Mer information om hackat

Andra sätt att lära sig mer kring vad hackat betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av hackat är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om hackat

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för hackat i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är småskuret synonymt med hackat, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.