Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till gott om tid

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till gott om tid.



Vad betyder gott om tid

Sett till sin synonym betyder gott om tid ungefär ingen brådska, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till gott om tid. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet gott om tid kan användas i en mening.


Exempelmeningar för gott om tid

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet gott om tid kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Inför slutstriden om Baghouz har IS haft gott om tid att gräva ett avancerat system av tunnlar i området.  
  2. Varav en på chefredaktören själv, i en text som var så lång att han måtte haft väldigt gott om tid att tänka över den.).  
  3. Avstängningen går ut 26 juli och hon hade gott om tid att få en av sträckorna vid 4x100 meter men nu är alltså den dörren stängd.  
  4. Bollen spelades in från högerkanten av Laorent Shabani och Christian Kouakou fick gott om tid att måtta in 2-0 vid den vänstra stolpen.  
  5. Vi har gett industrin gott om tid att komma med egna lösningar, nu är det dags för lagstiftningsåtgärder för en gemensam laddare, säger Vestager.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om gott om tid

Andra sätt att lära sig mer kring vad gott om tid betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av gott om tid är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om gott om tid

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ingen brådska synonymt med gott om tid, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.