Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till giganter

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till giganter.Vad betyder giganter

Sett till sin synonym betyder giganter ungefär jättar, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till giganter. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet giganter kan användas i en mening samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för giganter

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet giganter kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

 1. Vår expert ser fram emot stockholmsderbyn, guldstriden mellan två giganter och en lyckad generationsväxling.  
 2. Efter ett dyk i arkivet har vi fiskat upp tre allsvenska lag som tidigare lyckats besegra italienska giganter.  
 3. Alla tre medaljörer från Rio är med, där finns de bästa namnen med från USA och Sydkorea, damgolfens två giganter.  
 4. Väldigt skönt att få göra en sådan här kväll i nygamla klubben, säger Kim Nilsson, en av matchens giganter, till CMore.  
 5. Och som ett resultat kommer en överenskommelse mellan medierna och dessa tekniska giganter att leda till mer pengar som kommer att ge värdefull journalistik.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "giganter" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet giganter förekommer det i genomsnitt ca. 50 sökningar på ordet per månad på internet.Närmeord till giganter

I vår databas över ord finns 6 ord som innehåller eller liknar giganter.


Mer information om giganter

Andra sätt att lära sig mer kring vad giganter betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av giganter är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om giganter

 • Antal bokstäver: 8
 • Antal vokaler: 3
 • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för giganter i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 10
 • Ordets poäng i Betapet: 11
 • Ordets poäng i WordFeud: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är jättar synonymt med giganter, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.