Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till gick med på

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till gick med på.


Vad betyder gick med på

Sett till sin synonym betyder gick med på ungefär medgav, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till gick med på. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet gick med på kan användas i en mening.


Exempelmeningar för gick med på

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet gick med på kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. De hänvisar allt oftare till hur det gick för Libyen när man där gick med på att skrota sina kärnvapen.  
  2. Drottningen gick med på detta, men fortsättningsvis så började krigsframgångarna att bli mer sällsynta.  
  3. Gilmour blev intresserad och gick med på att hjälpa till med den unga Kate Bushs musikaliska utveckling.  
  4. Lincolns regering sammanträdde den 18 oktober och gick med på att acceptera Scotts avsked av "hälsoskäl".  
  5. Gibbons sade till Giordano att han ville rita serien som Moore hade föreslagit och Moore gick med på det.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om gick med på

Andra sätt att lära sig mer kring vad gick med på betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av gick med på är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om gick med på

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är medgav synonymt med gick med på, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.