Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till fullfölja

Här nedanför hittar du samtliga tjugoen synonymer till fullfölja.Vad betyder fullfölja

Sett till sina synonymer betyder fullfölja ungefär genomföra eller slutföra, men är även synonymt med exempelvis "fullborda" och "fullgöra". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till fullfölja. Vår databas innehåller även åtta motsatsord, fem exempelmeningar på hur ordet fullfölja kan användas i en mening, flera engelska översättningar samt information kring ordets popularitet på internet.


Motsatsord till fullfölja

Här nedan hittar du motsatsord (antonymer) till fullfölja.

avbryta, sluta, sluta med, upphöra, upphöra med, avbeställa, inställa, lägga ned


Exempelmeningar för fullfölja

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet fullfölja kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

 1. Vad Liszt må ha saknat i originalitet, ägde han dock i förmåga att fullfölja vännens storslagna idéer.  
 2. Brevet avslutades med en uppmaning till företaget att fullfölja förhandlingarna och nå rättvisa villkor.  
 3. Avled någon av ledamöterna, eller på annat sätt inte kunde fullfölja sin period, skulle fyllnadsval hållas.  
 4. Trots konsekvenserna så anser försvarsministern att det är strategiskt viktigt att fullfölja ubåtsprojektet.  
 5. Detta innebar samtidigt att Nice tilldelades segern med 3-0, efter att Marseille vägrat att fullfölja matchen.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.Engelsk översättning av fullfölja

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet fullfölja.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "fullfölja" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet fullfölja förekommer det i genomsnitt ca. 110 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till fullfölja

I vår databas över ord finns 3 ord som innehåller eller liknar fullfölja.


Mer information om fullfölja

Andra sätt att lära sig mer kring vad fullfölja betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av fullfölja är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om fullfölja

 • Antal bokstäver: 9
 • Antal vokaler: 3
 • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för fullfölja i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 27
 • Ordets poäng i Betapet: 30
 • Ordets poäng i WordFeud: 28

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fullfölja synonymt med både genomföra och slutföra, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är avbryta en antonym till fullfölja.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.