Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till förrymd

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till förrymd.Vad betyder förrymd

Sett till sin synonym betyder förrymd ungefär flyende, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till förrymd. Vår databas innehåller även tre böjningar av förrymd, två exempelmeningar på hur ordet förrymd kan användas i en mening samt en engelsk översättning.


Böjningar av förrymd

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet förrymd.


Exempelmeningar för förrymd

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet förrymd kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. När de tagit sig i land, lär de känna en förrymd straffånge vid namn Cayenne, som de tar med på resan söderut.  
  2. Hon var en förrymd kontraktstjänare av pfalztysk börd med vilken han hade tre barn, av vilken den äldste sonen John Johnson ärvde faderns titel och gods.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.Engelsk översättning av förrymd

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet förrymd.


Närmeord till förrymd

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar förrymd.


Mer information om förrymd

Andra sätt att lära sig mer kring vad förrymd betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av förrymd är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om förrymd

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för förrymd i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är flyende synonymt med förrymd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.