Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till ekvilibrist

Här nedanför hittar du samtliga fyra synonymer till ekvilibrist.


Vad betyder ekvilibrist

Begreppet ekvilibrist brukar användas om personer som är utomordentligt skickliga när det kommer tillatt balansera föremål eller att själv hålla balansen, används därför ofta om t.ex. lindansare eller akrobater.


Sett till sina synonymer betyder ekvilibrist ungefär akrobat eller balanskonstnär, men är även synonymt med exempelvis "balansör" och "lindansare". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till ekvilibrist. Vår databas innehåller även sju böjningar av ekvilibrist, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av ekvilibrist

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet ekvilibrist.


Engelsk översättning av ekvilibrist

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet ekvilibrist.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "ekvilibrist" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet ekvilibrist förekommer det i genomsnitt ca. 1300 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om ekvilibrist

Andra sätt att lära sig mer kring vad ekvilibrist betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av ekvilibrist är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om ekvilibrist

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ekvilibrist i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ekvilibrist synonymt med både akrobat och balanskonstnär, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.