Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till dyker upp

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till dyker upp.Vad betyder dyker upp

Sett till sin synonym betyder dyker upp ungefär kommer, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till dyker upp. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet dyker upp kan användas i en mening.


Exempelmeningar för dyker upp

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet dyker upp kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Faktiskt dröjer det inte länge innan Milner dyker upp framför den unge Bantam, där Corto går emellan.  
  2. En ensam drömmare dyker upp för att uppfylla en profetia som gör det möjligt för rocken att återkomma.  
  3. Cehlin berättar att de har en skyldighet att informera så snart de kan när sådana händelser dyker upp.  
  4. Den låten, som dyker upp på flera ställen i filmen, var den första japanska internationella låtsuccén.  
  5. Om chansen dyker upp och det passa in så tar jag jättegärna chansen, det var jättekul att tävla senast.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om dyker upp

Andra sätt att lära sig mer kring vad dyker upp betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av dyker upp är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om dyker upp

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kommer synonymt med dyker upp, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.