Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till crescendo

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till crescendo fördelade på två ordgrupper.Vad betyder crescendo

Sett till sina synonymer betyder crescendo ungefär ökning, men är även synonymt med exempelvis "stigande tonstyrka". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till crescendo. Vår databas innehåller även en motsatsord samt en engelsk översättning.


Motsatsord till crescendo

Här nedan hittar du motsatsord (antonymer) till crescendo.

diminuendo


Engelsk översättning av crescendo

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet crescendo.Mer information om crescendo

Andra sätt att lära sig mer kring vad crescendo betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av crescendo är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om crescendo

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för crescendo i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 24
  • Ordets poäng i Betapet: 25
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är crescendo synonymt med både ökning och stigande tonstyrka, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är diminuendo en antonym till crescendo.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.