Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till crawla

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till crawla.Vad betyder crawla

Sett till sina synonymer betyder crawla ungefär simma frisim eller simma crawl, men är även synonymt med exempelvis "simma crawlsim". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till crawla. Vår databas innehåller även en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Engelsk översättning av crawla

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet crawla.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "crawla" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet crawla förekommer det i genomsnitt ca. 170 sökningar på ordet per månad på internet.Närmeord till crawla

I vår databas över ord finns 6 ord som innehåller eller liknar crawla.


Mer information om crawla

Andra sätt att lära sig mer kring vad crawla betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av crawla är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om crawla

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för crawla i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är crawla synonymt med både simma frisim och simma crawl, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.