Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till boxningsmatch

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till boxningsmatch.Vad betyder boxningsmatch

Sett till sina synonymer betyder boxningsmatch ungefär dust, men är även synonymt med exempelvis "kamp". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till boxningsmatch. Vår databas innehåller även fem exempelmeningar på hur ordet boxningsmatch kan användas i en mening.


Exempelmeningar för boxningsmatch

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet boxningsmatch kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

 1. Xi Jinping kallade på samma möte USA:s tullar mot Kina ”mobbning” och ”en boxningsmatch utan regler”.  
 2. Xi Jinping kallade på samma möte USA:s tullar mot Kina ”mobbning” och ”en boxningsmatch utan regler”.  
 3. Frida Wallberg tvingades avsluta sin karriär efter en otäck olycka under en boxningsmatch i Stockholm 2013.  
 4. Frida Wallberg tvingades avsluta sin karriär efter en otäck olycka under en boxningsmatch i Stockholm 2013.  
 5. Det blir en superfajt mellan boxningsstjärnan Floyd Mayweather och UFC-stjärnan Conor McGregor.Mayweather bekräftar att han går en boxningsmatch med irländaren i Las Vegas den 26 augusti.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om boxningsmatch

Andra sätt att lära sig mer kring vad boxningsmatch betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av boxningsmatch är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om boxningsmatch

 • Antal bokstäver: 13
 • Antal vokaler: 3
 • Antal konsonanter: 10

Grundpoäng för boxningsmatch i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 38
 • Ordets poäng i Betapet: 37
 • Ordets poäng i WordFeud: 35


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är boxningsmatch synonymt med både dust och kamp, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.