Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till bestialisk

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till bestialisk.


Vad betyder bestialisk

Sett till sina synonymer betyder bestialisk ungefär grym eller , men är även synonymt med exempelvis "djurisk". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till bestialisk. Vår databas innehåller även tre böjningar av bestialisk, en exempelmeningar på hur ordet bestialisk kan användas i en mening, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av bestialisk

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet bestialisk.


Exempelmeningar för bestialisk

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet bestialisk kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. I koncentrationslägren var de homosexuella den mest skyddslösa gruppen, de utsattes för bestialisk behandling av SS och trakasserades dessutom av övriga fångar.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Engelsk översättning av bestialisk

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet bestialisk.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "bestialisk" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet bestialisk förekommer det i genomsnitt ca. 170 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till bestialisk

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar bestialisk.


Mer information om bestialisk

Andra sätt att lära sig mer kring vad bestialisk betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av bestialisk är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om bestialisk

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för bestialisk i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bestialisk synonymt med både grym och , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.