Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till både äta kakan och ha den kvar

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till både äta kakan och ha den kvar.


Vad betyder både äta kakan och ha den kvar

Sett till sin synonym betyder både äta kakan och ha den kvar ungefär göra två saker som inte båda låter sig göras, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till både äta kakan och ha den kvar. Vår databas innehåller även en exempelmeningar på hur ordet både äta kakan och ha den kvar kan användas i en mening.


Exempelmeningar för både äta kakan och ha den kvar

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet både äta kakan och ha den kvar kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Kanske för att han i praktiken så många gånger hade lyckats med konststycket att faktiskt både äta kakan och ha den kvar.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Mer information om både äta kakan och ha den kvar

Andra sätt att lära sig mer kring vad både äta kakan och ha den kvar betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av både äta kakan och ha den kvar är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om både äta kakan och ha den kvar

  • Antal bokstäver: 24
  • Antal vokaler: 10
  • Antal konsonanter: 14

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är göra två saker som inte båda låter sig göras synonymt med både äta kakan och ha den kvar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.