Logotyp för Synonymer.nu.
 

Synonymer till australiensare

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till australiensare.


Vad betyder australiensare

Sett till sin synonym betyder australiensare ungefär australier, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till australiensare. Vår databas innehåller även fem böjningar av australiensare, tre exempelmeningar på hur ordet australiensare kan användas i en mening samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av australiensare

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet australiensare.


Exempelmeningar för australiensare

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet australiensare kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Men jag rådger dig att vara mycket försiktig med anfall av den här typen som du gör mot australiensare av annan religiös uppfattning. .  
  2. Gruppen som bestod av fyra britter, två amerikaner, en australiensare och en indier, var på väg att bestiga en bergstopp vid Indiens näst högsta berg Nanda Devi.  
  3. Turnbull sa under onsdagen att australiensare inte definieras av ras eller religion, utan av ”delade politiska värderingar om frihet, demokrati och lag och ordning”.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "australiensare" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet australiensare förekommer det i genomsnitt ca. 170 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om australiensare

Andra sätt att lära sig mer kring vad australiensare betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av australiensare är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om australiensare

  • Antal bokstäver: 14
  • Antal vokaler: 7
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för australiensare i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är australier synonymt med australiensare, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymer.nu hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymer.nu kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.